Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1332g3770kcal61.3g418.3g201.1g73.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g799g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g799g1399kcal199.8g4g71.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow533g959kcal3.2g30.4g90.6g0g
Pesto Rosso, Barilla266g879kcal10.7g32g78.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1332g266kcal8g50.6g4g18.6g
Basilika, tuore80g32kcal2.5g4g0.6g3.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g266g773kcal87.9g0g45.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10816g16479kcal756.4g1139.4g989g212.4g
Valittu annoskoko5408g8240kcal378.2g569.7g494.5g106.2g
Annoskoko puolitettuna2704g4120kcal189.1g284.9g247.3g53.1g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058