Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras125g400kcal17.3g72.5g4g10.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)80g88kcal20g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g7.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g125g75kcal2.5g10.6g2.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1083g1381kcal87.4g195.4g25.6g23.6g
Valittu annoskoko541g691kcal43.7g97.7g12.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna271g345kcal21.9g48.9g6.4g5.9g
Arvot/100g100g128kcal8.1g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964