Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis719g806kcal158.2g0g21.6g0g
Herne kuivattu 899g2718kcal161.1g436.1g9g96.2g
Sipuli 155g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 3596g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g18g45kcal2g0.5g4g0.3g
Voi 18g130kcal0.2g0.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10836g7511kcal647.6g891g99.2g200.2g
Valittu annoskoko5418g3755kcal323.8g445.5g49.6g100.1g
Annoskoko puolitettuna2709g1878kcal161.9g222.8g24.8g50.1g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110