Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1124g674kcal16.9g146.1g1.1g10.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.7g6.7kcal0.3g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g337g94kcal2g20.1g0.7g8.4g
Hirvikäristys1124g1685kcal224.7g0g67.4g0g
Vesi2247g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 449g464kcal15.5g80.9g4.8g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10836g5930kcal522.2g507.2g149.8g67.6g
Valittu annoskoko5418g2965kcal261.1g253.6g74.9g33.8g
Annoskoko puolitettuna2709g1483kcal130.6g126.8g37.5g16.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799