Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl46g410kcal0g0g45.5g0g
Tonnikala vedessä 1050g1097kcal235.6g0g15.7g0g
Sipuli kuivattu 53g143kcal5.5g18.4g0.8g18.4g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g140g350kcal16.8g68.6g0.7g0.7g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1050g1575kcal21g26.2g157.5g0g
Herneet (Apetit)700g371kcal39.9g37.1g6.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g700g868kcal21g179.2g4.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1680g1759kcal86.2g331g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10836g13144kcal852g1321g481.6g38.2g
Valittu annoskoko5418g6572kcal426g660.5g240.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna2709g3286kcal213g330.3g120.4g9.6g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575