Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g56g12kcal1.4g1.5g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)84g152kcal16g0.1g9.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g84g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g70g7.7kcal0.8g0.7g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g127g26kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Kurkku 28g3.1kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 11g22kcal0.2g0.2g2.3g0.5g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g939kcal57g38.8g61g8.4g
Valittu annoskoko542g470kcal28.5g19.4g30.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna271g235kcal14.3g9.7g15.3g2.1g
Arvot/100g100g87kcal5.3g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308