Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g51g30kcal0.8g6.6g0.1g0.5g
Porkkana keitetty28g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Ohrasuurimo 23g73kcal1.9g14.2g0.4g1.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.5g6.9kcal0.5g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g491kcal41.2g45.6g14.8g6.2g
Valittu annoskoko542g245kcal20.6g22.8g7.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna271g123kcal10.3g11.4g3.7g1.6g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422