Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 18g49kcal2.6g4.6g0.8g6.8g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki88g49kcal7.4g4.4g0.2g0g
Tonnikala vedessä 131g137kcal29.5g0g2g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g44g48kcal7.9g0.9g1.3g0g
Oliivi44g48kcal0.6g2.1g4.8g1.9g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti8.7g44kcal2.2g2.9g2.5g2.5g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g1232kcal123.2g41g60g28.2g
Valittu annoskoko543g616kcal61.6g20.5g30g14.1g
Annoskoko puolitettuna271g308kcal30.8g10.3g15g7.1g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449