Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g44g194kcal9.6g0.4g17.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g29g82kcal5.2g0.1g6.7g0g
Bataatti, kuorittu 102g83kcal1.6g17.2g0.1g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Paprika vihreä 44g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g58g64kcal13.4g0g1.2g0g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)10g4.1kcal0.2g0.6g0.2g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g58g45kcal0.9g5.8g2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g1016kcal64.4g60.4g55.2g14g
Valittu annoskoko543g508kcal32.2g30.2g27.6g7g
Annoskoko puolitettuna271g254kcal16.1g15.1g13.8g3.5g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740