Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola250g400kcal20g10g32.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima500g1950kcal145g0g150g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Paprika punainen 1700g498kcal16g76.5g6.8g32.3g
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g600g960kcal48g24g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g17873kcal1165.8g249.8g1355.8g74.8g
Valittu annoskoko5420g8936kcal582.9g124.9g677.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna2710g4468kcal291.5g62.5g339g18.7g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535