Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper941g3255kcal112.9g676.5g11.3g0g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 240g2124kcal0g0g240.2g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g2502g3228kcal375.3g0g225.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1501g1036kcal60.1g165.2g12g46.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 135g1195kcal0g0g135.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g21677kcal1096.6g1683.4g1247.6g93g
Valittu annoskoko5420g10839kcal548.3g841.7g623.8g46.5g
Annoskoko puolitettuna2710g5419kcal274.2g420.9g311.9g23.3g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021