Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1500g4808kcal401.6g0g359.1g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g800g2800kcal144g472g31.2g48g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g800g1280kcal6.4g48g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g19348kcal1152.4g1330.8g1041.8g106.8g
Valittu annoskoko5420g9674kcal576.2g665.4g520.9g53.4g
Annoskoko puolitettuna2710g4837kcal288.1g332.7g260.5g26.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720