Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1500g420kcal19.5g73.5g4.5g45g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1200g1320kcal32.4g32.4g120g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto400g1120kcal76g0g88g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1000g3350kcal121g657g23g70g
Tonnikala vedessä 1200g1253kcal269.3g0g18g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g17049kcal1036.4g1525.8g747g230g
Valittu annoskoko5420g8525kcal518.2g762.9g373.5g115g
Annoskoko puolitettuna2710g4262kcal259.1g381.5g186.8g57.5g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047