Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto501g1402kcal95.2g0g110.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)800g960kcal24g32.8g80g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl440g572kcal57.6g1.3g36.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3200g5440kcal640g0g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10842g17009kcal1646g114.2g1095.4g16.4g
Valittu annoskoko5421g8504kcal823g57.1g547.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna2710g4252kcal411.5g28.6g273.9g4.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816