Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Pinaattipakaste 150g600g84kcal11.4g2.4g3g7.8g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 800g1064kcal67.5g140.8g16g40g
Juustokumina jeera (), annos 6g20g71kcal3.6g8.8g4.5g2.1g
Sipuli kuivattu 12g33kcal1.3g4.2g0.2g4.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)560g1316kcal112g2.8g95.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g600g2244kcal78.6g426g34.8g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g10819kcal659.6g1216.8g354.6g240.2g
Valittu annoskoko5424g5409kcal329.8g608.4g177.3g120.1g
Annoskoko puolitettuna2712g2705kcal164.9g304.2g88.7g60.1g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148