Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto501g1403kcal95.2g0g110.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)480g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)801g961kcal24g32.8g80g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl440g572kcal57.7g1.3g36.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3202g5443kcal640.4g0g320.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g17019kcal1647g114.4g1095.8g16.4g
Valittu annoskoko5424g8509kcal823.5g57.2g547.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna2712g4255kcal411.8g28.6g274g4.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816