Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g160g1170kcal1.6g1.6g128.2g0g
Valkokaali keräkaali 2670g742kcal31.8g108.4g5.3g56.1g
Jauheliha, sika-nauta 2136g4731kcal373.8g0g363.2g0g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g160g153kcal1.8g29.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)3.2g12kcal0.1g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g13773kcal825.8g312.6g994.6g122.2g
Valittu annoskoko5424g6887kcal412.9g156.3g497.3g61.1g
Annoskoko puolitettuna2712g3443kcal206.5g78.2g248.7g30.6g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326