Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3390g4746kcal174.9g947.8g23.1g115.3g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g565g509kcal4.5g107.4g6.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka565g164kcal5.7g36.7g0g0g
Tonnikala öljyssä 396g751kcal107.3g0g35.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g509g407kcal13.2g20.3g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g13152kcal611.2g2224.4g190.8g230.6g
Valittu annoskoko5424g6576kcal305.6g1112.2g95.4g115.3g
Annoskoko puolitettuna2712g3288kcal152.8g556.1g47.7g57.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340