Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)60g210kcal7.8g42g0.9g1.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)120g197kcal30g1.1g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g180g72kcal3.1g14.8g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 30g45kcal2.4g1.4g3.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%120g144kcal3.5g5.4g12g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper21g61kcal5.5g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1086g1464kcal105g130.6g57.4g4g
Valittu annoskoko543g732kcal52.5g65.3g28.7g2g
Annoskoko puolitettuna272g366kcal26.3g32.7g14.4g1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961