Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 150g145kcal4.5g29.4g0.5g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)150g38kcal1.5g8.3g0g2.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g38g113kcal6g0.7g9.4g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g38g123kcal10.5g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1510kcal98g78.6g88.8g7.8g
Valittu annoskoko544g755kcal49g39.3g44.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna272g378kcal24.5g19.7g22.2g2g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777