Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3000g2040kcal366g117g6g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1500g2850kcal67.5g240g180g0g
Karpalo, pakaste600g132kcal2.4g21g4.2g19.8g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g300g1287kcal228g10.5g33g0g
Liivate 30g105kcal25.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10860g12827kcal1379.2g777g446.4g39.6g
Valittu annoskoko5430g6414kcal689.6g388.5g223.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna2715g3207kcal344.8g194.3g111.6g9.9g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567