Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2798g4756kcal559.5g0g279.8g0g
Ranskankerma Valio699g1958kcal17.5g24.5g195.8g0g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Flora ruokakerma 15 % 250g583g874kcal9.3g20.4g87.4g0g
Pekoni Pirkka653g1893kcal91.4g6.5g169.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g19340kcal1373.6g170g1468.2g23.8g
Valittu annoskoko5432g9670kcal686.8g85g734.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna2716g4835kcal343.4g42.5g367.1g6g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161