Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha747g1239kcal141.8g0g74.7g0g
Keittojuurekset, apetit373g97kcal3.4g17.9g1.1g8.6g
Peruna, keskikokoinen 60g747g448kcal11.2g97g0.7g6.7g
Lihaliemikuutio Maggi10g29kcal0.9g0.7g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g233g653kcal44.3g0.1g51.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g28g21kcal2.1g2.7g0.1g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.5g0g5.5g0g
Keittojuurekset, apetit28g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.2g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g17g48kcal3.3g0g3.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.1g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi207g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g5468kcal442.6g268g285.6g36.8g
Valittu annoskoko5432g2734kcal221.3g134g142.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna2716g1367kcal110.7g67g71.4g9.2g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250