Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1749g297kcal7g43.7g10.5g12.2g
Purjosipuli 927g212kcal16.8g22.3g1.9g19.5g
Paprika keltainen 350g105kcal3.3g17.8g0.7g7g
Tomaatti 875g199kcal4.9g30.2g2.6g12.2g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g77g166kcal10.6g16.5g6.4g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 142g1253kcal0g0g141.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g4607kcal92g286.2g328.6g110.8g
Valittu annoskoko5432g2304kcal46g143.1g164.3g55.4g
Annoskoko puolitettuna2716g1152kcal23g71.6g82.2g27.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665