Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2280g638kcal13.7g135.7g4.6g57g
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1080g1793kcal205.2g0g108g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g24g216kcal0g0g24g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10872g5960kcal450.6g381.4g292.8g136.4g
Valittu annoskoko5436g2980kcal225.3g190.7g146.4g68.2g
Annoskoko puolitettuna2718g1490kcal112.7g95.4g73.2g34.1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515