Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)159g127kcal5.4g19g3.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 159g72kcal4.8g7.6g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 105g149kcal13.1g0.3g10.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala95g305kcal14.3g56.2g2.5g9.5g
Ruokasuola jodioitu 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g19g141kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1600kcal75.6g168.6g68.8g19g
Valittu annoskoko544g800kcal37.8g84.3g34.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna272g400kcal18.9g42.2g17.2g4.8g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979