Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore106g11kcal0.6g1.8g0.1g0.7g
Sipuli, kokonainen 50g15g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu212g87kcal0.4g19.9g0.2g3.8g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)212g127kcal7.2g9.5g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g457kcal16.8g63.8g15.4g9.2g
Valittu annoskoko544g228kcal8.4g31.9g7.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna272g114kcal4.2g16g3.9g2.3g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500