Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 30g268kcal0g0g30.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 450g160kcal0.7g32g0.4g9g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.5g2.6g3.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.9g2.4kcal0g0.7g0g0.5g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1304kcal11.8g148.8g66.8g26.2g
Valittu annoskoko544g652kcal5.9g74.4g33.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna272g326kcal3g37.2g16.7g6.6g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918