Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g128g180kcal24.4g0g9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g128g218kcal25.7g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 7.7g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)42g58kcal4.6g0.2g4.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g19g39kcal0.4g8.1g0.5g0.4g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g10g34kcal1.2g6.8g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1203kcal114.2g35.2g66.6g4.6g
Valittu annoskoko544g601kcal57.1g17.6g33.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna272g301kcal28.6g8.8g16.7g1.2g
Arvot/100g100g111kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235