Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g141g42kcal1.4g5.6g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.4g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.2g4kcal0g0.8g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g56g96kcal1.4g3.4g8.4g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g56g101kcal1.4g3.9g8.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g710kcal11.8g47.4g48.4g2.4g
Valittu annoskoko545g355kcal5.9g23.7g24.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna272g177kcal3g11.9g12.1g0.6g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430