Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 112g404kcal9.1g88.1g0.6g1.9g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen113g146kcal19.1g2.2g9.2g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1176kcal57.2g189.6g23.6g7.8g
Valittu annoskoko545g588kcal28.6g94.8g11.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna272g294kcal14.3g47.4g5.9g2g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081