Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Sipuli (kuorittu)506g137kcal6.6g24.3g1g8.6g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g70g261kcal0.7g59.1g2.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1920g2554kcal364.8g13.4g115.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 640g411kcal20.5g30.8g22.4g0.1g
Maito, Kevyt640g294kcal20.5g30.7g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g8443kcal826.2g316.6g428.6g17.4g
Valittu annoskoko5440g4222kcal413.1g158.3g214.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna2720g2111kcal206.6g79.2g107.2g4.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636