Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1920g579kcal18g97.9g3.8g38.4g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Creme bonjour 14% valkosipuli960g1632kcal72g24g134.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%640g1216kcal217.6g9.6g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g8169kcal771g356.2g351.2g167.6g
Valittu annoskoko5440g4084kcal385.5g178.1g175.6g83.8g
Annoskoko puolitettuna2720g2042kcal192.8g89.1g87.8g41.9g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697