Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 639g2107kcal64.5g370.9g22.4g73.5g
Rusina 200g584kcal5.6g120g1g19.4g
Aprikoosi, kuivattu 160g351kcal8.3g69.3g0.6g11.7g
Auringonkukansiemen 160g949kcal36.7g20.1g79.1g9.6g
Mantelilastu (A la meira)120g719kcal28.8g7.9g64.7g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g80g284kcal0.2g71.1g0.6g3.7g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g80g229kcal2.6g54.3g0.2g6.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3994g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g10505kcal294g1440g337.8g249.4g
Valittu annoskoko5440g5253kcal147g720g168.9g124.7g
Annoskoko puolitettuna2720g2626kcal73.5g360g84.5g62.4g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997