Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3991g1277kcal131.7g179.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 399g1370kcal40.7g279.4g4.8g14g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl599g2095kcal83.8g335.3g44.9g59.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g10737kcal622.2g1591.2g189.4g147.8g
Valittu annoskoko5440g5368kcal311.1g795.6g94.7g73.9g
Annoskoko puolitettuna2720g2684kcal155.6g397.8g47.4g37g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534