Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1092g2163kcal28.7g8.4g211.8g73.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1073g290kcal14g51.5g2.1g18.2g
Katkarapu, rainbow1638g1638kcal376.6g0g14.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio910g1274kcal25.5g59.1g109.2g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g273g491kcal4.6g30g40.9g0g
Tilli, tuore 455g136kcal16.8g4.1g3.6g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g11983kcal932.4g306.2g764.6g201.8g
Valittu annoskoko5440g5992kcal466.2g153.1g382.3g100.9g
Annoskoko puolitettuna2720g2996kcal233.1g76.6g191.2g50.5g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430