Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1058g106kcal6.4g17.9g1.1g7.4g
Sipuli, kokonainen 50g148g40kcal1.9g7.1g0.3g1g
Omena, ulkomainen kuorittu2117g868kcal4.2g199g2.1g38.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2117g1270kcal72g95.3g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g4567kcal169g638.6g155.2g93g
Valittu annoskoko5440g2284kcal84.5g319.3g77.6g46.5g
Annoskoko puolitettuna2720g1142kcal42.3g159.7g38.8g23.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500