Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2470g2964kcal370.5g172.9g74.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1202g793kcal180.2g0g8.4g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1335g2136kcal28g50.7g200.2g0g
Sipuli 334g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Oivariini, 60 (100g)100g551kcal1g1g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g13089kcal1167.8g481.2g687g11.4g
Valittu annoskoko5440g6544kcal583.9g240.6g343.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna2720g3272kcal292g120.3g171.8g2.9g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179