Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)420g1134kcal126g0g71.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen480g96kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1200g4440kcal102g756g114g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g17828kcal1106.2g1774.6g709.4g63.6g
Valittu annoskoko5440g8914kcal553.1g887.3g354.7g31.8g
Annoskoko puolitettuna2720g4457kcal276.6g443.7g177.4g15.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768