Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1680g1888kcal355g0g50.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.1g1.8g22.7g
Selleri, annos 50g140g20kcal1.4g4.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)476g129kcal6.2g22.8g1g8.1g
Vesi2240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10892g4582kcal736.2g162.2g106.4g61.6g
Valittu annoskoko5446g2291kcal368.1g81.1g53.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna2723g1146kcal184.1g40.6g26.6g15.4g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907