Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2382g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 560g1241kcal98.1g0g95.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 925g701kcal17.3g142.6g1.8g9.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 294g98kcal1.9g16.6g0.6g7.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 560g191kcal6.2g30.3g1.1g16.3g
Sipuli, paistettu 98g99kcal1.3g4.8g8g1.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 31g90kcal3.4g4.6g6.5g0.2g
Pavut tomaattikastikkeessa596g447kcal23.8g77.4g0.6g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10892g5731kcal304g552.6g227.8g129.6g
Valittu annoskoko5446g2866kcal152g276.3g113.9g64.8g
Annoskoko puolitettuna2723g1433kcal76g138.2g57g32.4g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277