Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa701g189kcal4.2g37.1g1.4g17.5g
Peruna (vanha, kuorittu)1401g1150kcal25.2g246.6g1.4g14g
Paprika, punainen1051g270kcal9.5g48.3g4.2g21g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)701g190kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Jauheliha, sika-nauta 1401g3102kcal245.2g0g238.2g0g
Heinz ketsuppi175g179kcal1.6g41.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10892g10196kcal592.4g820.8g493.8g129.6g
Valittu annoskoko5446g5098kcal296.2g410.4g246.9g64.8g
Annoskoko puolitettuna2723g2549kcal148.1g205.2g123.5g32.4g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926