Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi111g234kcal9.5g42.3g3.3g30g
Vesi, vesijohtovesi 3007g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1503g1145kcal28.3g233g3g15g
Hirvenjauheliha oma saalis752g842kcal165.4g0g22.5g0g
Rypsiöljy 75g665kcal0g0g75.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g5769kcal406.4g550.6g208g90g
Valittu annoskoko5448g2885kcal203.2g275.3g104g45g
Annoskoko puolitettuna2724g1442kcal101.6g137.7g52g22.5g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467