Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g2000g2200kcal420g0g52g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g40g64kcal3.6g12.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Herkkusieni 800g127kcal16.8g2.4g2.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g6138kcal919.8g140.4g192.2g34.8g
Valittu annoskoko5448g3069kcal459.9g70.2g96.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna2724g1535kcal230g35.1g48.1g8.7g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006