Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2285g640kcal13.7g136g4.6g57.1g
Kesäkurpitsa1604g273kcal6.4g40.1g9.6g11.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1082g1797kcal205.7g0g108.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g24g217kcal0g0g24.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g5973kcal451.6g382.4g293.4g136.6g
Valittu annoskoko5448g2987kcal225.8g191.2g146.7g68.3g
Annoskoko puolitettuna2724g1493kcal112.9g95.6g73.4g34.2g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515