Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2660kcal304.4g0g160.2g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)421g1136kcal126.2g0g71.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen481g96kcal2.9g18.3g1.4g6.7g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g1202g4447kcal102.1g757.1g114.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1482g519kcal14.8g100.8g7.4g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g17855kcal1107.6g1777.4g710.4g63.8g
Valittu annoskoko5448g8927kcal553.8g888.7g355.2g31.9g
Annoskoko puolitettuna2724g4464kcal276.9g444.4g177.6g16g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768