Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)18g14kcal0.6g3.3g0.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g250g36kcal0g8.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Pasta 3-viljan (Torino)23g79kcal3.4g14.9g0.6g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g722kcal48.6g63g29.6g7.2g
Valittu annoskoko545g361kcal24.3g31.5g14.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna273g181kcal12.2g15.8g7.4g1.8g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156