Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 292g366kcal61.4g0g13.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml19g24kcal1.3g3.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g13g113kcal0g0g12.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g138g76kcal4.3g8.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g1203kcal136.2g33.2g57.4g2.8g
Valittu annoskoko545g601kcal68.1g16.6g28.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna273g301kcal34.1g8.3g14.4g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414