Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 226g87kcal2.3g15.6g0.5g5.6g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g201kcal16.8g0g15g0g
Riisi, keitetty, suolaa 94g129kcal2.3g28.4g0.3g0.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g63g157kcal11.9g0g13.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g1341kcal72g102.4g71.8g13.6g
Valittu annoskoko545g671kcal36g51.2g35.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna273g335kcal18g25.6g18g3.4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059