Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Hk, sininen lenkki 580g109g250kcal10.9g6.8g19.6g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla19g73kcal0.4g0.5g7.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g1050kcal32g72.8g67.6g7g
Valittu annoskoko545g525kcal16g36.4g33.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna273g263kcal8g18.2g16.9g1.8g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050